Monday, November 24, 2008

Expozitie aniversara Badorgood SibiuDau si eu mai departe!
Dupa 6 ani de la infiintare, va invitam la Sibiu, la prima intalnire oficiala a comunitatii Badorgood. In speranta ca vom petrece cateva ore frumoase impreuna am pregatit un program, sa speram atractiv. Avem de toate, vin bun, expozitie, muzica, carti, invitati speciali, slideshow-uri, prieteni si un site nou.

- Expozitia este alcatuita idntr-o selectie de portrete reusite, publicate de-a lungul timpului pe badorgood.com;

- Invitatii: Petrut Calinescu, Mircea Gherase, Bogdan Croitoru, Mihai Moiceanu, Voicu Bojan, Andrei Pandele, Vasile Dorolti, Gicu Serban, Silviu Ghetie, Egyed Ufó Zoltán) ne-au pregatit cateva imagini, proiecte personale, pe care le vom viziona in sala de proiectii.

- Prezentarea noului site badorgood.com, reteaua sociala a fotografilor din Romania.

- Prezentarea albumului 7zile - “7 ani in Maramures”

Va asteptam la Sibiu, Sambata 6 decembrie ora 14.00 la Centru Cultural Habitus aflat la subsolul Bisericii Catolice din Piata Mare. (de fapt intrarea este prin Piata Mica)

Sponsorii intalnirii: F64 Studio, AME Design


www.badorgood.com

Se opreste apa 2 zile in Sibiu

Buna ziua,
Atentie mare! Maine marti, si poimaine miercuri,(chiar daca in ziar scrie ca doar o zi!) se opreste apa in tot Sibiul. Stiu informatia de la cineva care lucreaza cu Apa Canal.
Faceti-va rezerve si dati si informatia mai departe ca altii inca nu stiu. Eu nu stiam, nu s-a anuntat decat pe posturile locale de presa, si pentru cine nu urmareste, ghinion.
Va pup si nu uitati sa anuntati mai departe!
Maria Tancu
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/marti_nu_vom_avea_apa_52424.html