Wednesday, March 05, 2008

Vernisaj la Sibiu prin intermediul Rotaract si RotaryINVITAŢIE

Asociaţia Club Rotaract Sibiu în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda“ din Sibiu are plăcerea de a vă invita miercuri 12 martie 2008 ora 19.30, la Galeria Art VO (strada General Magheru nr.10), unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictura, desen si ceramica,
SPERANTA PRIN ARTA. Lucrarile sunt realizate in Atelierul de Ergoterapie din cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda“.
Atelierul de ergoterapie este un cadru complex de susţinere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau « terapia prin activitate » dă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului şi al activităţii propriu-zise, să relaţioneze cu ceilalţi şi cu el însuşi, să se reintegreze în realitatea concretă.
În prezent compartimentul de ergoterapie din cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda ” Sibiu cuprinde următoarele ateliere în care îşi desfăşoară activitatea atât pacienţii spitalizaţi, cât şi pacienţii din ambulatoriu: atelier de artizanat-croitorie, broderie, atelier de pictură, sculptură, modelaj în ceramică, împletituri textile, decoraţiuni florale, atelier de informatica..
Expoziţia va putea fi vizitată de luni până vineri între orele 10-18, respectiv sâmbăta 10-13, în perioada 13-19 martie 2008.
Va asteptam sa ne onorati cu prezenta dumneavoastra.


Cu stimă,
Club Rotaract Sibiu


Monday, March 03, 2008

I am famous:)