Friday, October 17, 2008

"Eu iti dau oxigenul" - locatiiÎn 15 oraşe din România şi Republica Moldova, copacii vor fi înrolaţi simbolic cu mesajul “EU ÎŢI DAU OXIGENUL”.

În Bucureşti, clubul Rotaract Bucureşti Universitate are ca punct de întâlnire intrarea la Metrou Aviatorilor, ora 12 şi va acţiona în următoarele locuri: Piaţa Presei Libere şi Piaţa Universităţii, pe Şoseaua Chiseleff, Bd Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Bd. Lascăr Catargiu, Bd Magheru.

În Iaşi, acțiunea se va desfășura începând cu orele 12, locul de pornire fiind esplanada Palatului Culturii. De aici, echipele formate din câte 4 membri Rotaract vor pleca echipați cu role de scotch personalizate cu motto-ul proiectului, ”Eu iți dau Oxigenul” , spre diferite zone ale oraşului: Copou, Bvd. Independenței, Bvd. Ștefan Cel Mare, Podu Roș, Pacurari ș.a.

În Râmnicu Vâlcea, membrii Rotaract împreună cu colegii de la Interact şi diverşi prieteni, se întâlnesc la ora 9 în centrul oraşului, la ceas. De aici, acţiunea se va desfăşura în locaţii de interes public şi trafic intens, începând cu Calea lui Traian, din Nord până în Sud.

În Sibiu acţiunea se desfăsoară în zona Piaţa Mare- Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Parcul Subarini, punct de întâlnire Piaţa Mare, ora 12.

În Satu Mare, acţiunea se desfăşoară în Piaţa libertăţii, Piaţa 25 octombrie, străzile: Mihai Eminescu, Micu Klein, Decebal, Bd. Vasile Lucaciu, Bd. Henri Coandă, străzile Ioan Slavici, Ştefan cel Mare, Ady Endre, Bd. Ion C. Brătianu, Bd. Traian, Bd. Cloşca, Drumul Careiului, Bd. Octavian Goga, Bd. Independenţei, Bd. Lucian Blaga, străzile Al. I. Cuza, Mileniului şi Horea. În Satu Mare rotaracţii se întâlnesc în Parcul Municipal.

În Vaslui, membrii Rotaract împreună cu colegii lor de la Interact se vor întâlni în Piaţa Civică a oraşului la orele 10.00. De aici împărţiţi în 3 echipe mixte vor acoperi zona Copou – Secu şi strada Ştefan cel Mare, împărţită în două sectoare: Gară – Centru şi Centru – Cartier. La final o parte din membrii prezenţi la acţiune vor merge la Bârlad pentru a continua acţiunea şi acolo cu colegii de la clubul care se va înfiinţa în curând.

În Piteşti, membrii Rotaract și Interact, sprijiniți de prieteni, rude și vecini, ne întâlnim sâmbătă dimineață la orele 11 în centru, la fântâna cântătoare din fața Primăriei. Centrul este și prima zonă în care vom aplica benzile. Acțiunea continuă în Pădurea Trivale, Parcurile Expoparc și Ștrand și vom încheia cu Bulevardul Petrochimiștilor.

NOTĂ: Articolul se va actualiza pe măsură ce cluburile Rotaract vor trimite informaţii. Reveniţi frecvent pe pagina noastră pentru a fi la curent cu evoluţia proiectului!

6 comments:

Shocker said...

Am terminat si noi in Reşiţa cu succes :D

Maria Sb/Buc (prietenii stiu de ce:) said...

Bravo Resita, astept link cu pozele pt www.euitidauoxigenul.ro!

Alia said...

banderole de PLASTIC pentru a promova verdele si oxigenul? ca s anu mai vb ca arata groaznic. existau si alte metode.

Alia said...

hartie reciclata? :)

Maria Sb/Buc (prietenii stiu de ce:) said...

Sambata s-au indepartat toate benzile de plastic, ideea fiind de la inceput sa aiba doua etape proiectul, una de pus benzile si una de luat. Daca le faceam din hartie exista mult mai mare sansa sa fie rupte de ploaie, vant, copii, etc. Fiind de plastic, nu s-au rupt, si nu am facut mizerie in natura. E adevarat ca hartia reciclabila era o idee buna, dar nu putea fi pusa in practica sub forma de benzi care sa reziste. Oricum te asteptam la plantat de copaci in primavara!

Anonymous said...

mul?umiri foarte interesant,